Tegneutstyr

Polycolor fargeblyanter

Vi fører Koh-I-Noor Polycolor fargeblyanter.
Pigmentene som blir benyttet er spesielt utvalgt fra anerkjente leverandører over hele verden. De er meget finmalte, lysekte og blir nøye tilmålt hver farge med høyest mulig konsentrasjon. Den tykke fargeminen på 3,8 mm avgir en jevn og fargesterk strek uten å legge for mye press på blyanten. Den smuldrer ikke og skal ikke fikseres. Minen er innkapslet i edelt tre for enkel spissing. Alle ingredienser er giftfrie og ufarlige.

Man kan legge mange fargelag over hverandre for å blande fargene. Ved å øke trykket mot papiret kan fargens styrke varieres fra fin og følsom til bred og intens.

Vi selger Koh-I-Noor polycolor fargeblyanter i sett og løse. Settene finnes i fra 12 til 72 farger. I metallskrin og rullepennal.

Mondeluz akvarellblyanter

Vi fører Koh-I-Noor Mondeluz Akvarellblyanter.
Akvarellblyanter kan brukes som en vanlig fargeblyant eller som en akvarellfarge. En tegning kan forvandles til et maleri ved å male den ut med vann. Man kan også bruke blyanten som en tradisjonell akvarell ved å hente farge med pensel fra blyantminen, skrape fargepigment på papiret med kniv eller male ut blyantstreken. Man kan også lage en palett på papiret med blyanten for så å hente farge derfra med pensel. Teknikkene og mulighetene er mange.

Mondeluz akvarellblyanter inneholder rene, finmalte pigmenter fra anerkjente leverandører over hele verden. Den gode kvaliteten, lysektheten og konsistensen vises på kvaliteten og holdbarheten på arbeidet. Minen på 3,8 mm er innkapslet av edelt treverk som gjør blyanten enkel å spisse.

Vi selger Koh-I-Noor Mondeluz akvarellblyanter i sett og løse. Settene finnes i fra 12 til 72 farger.

Koh-I-Noor grafittblyanter

Koh-i-noor grafittblyant for profesjonelle tegnere, designere, illustratører og kunstnere. Finnes i 20 hardhetsgrader fra 10H til 8B. De hardeste utgavene har en minetykkelse på 2mm som er perfekte til detaljer, mens de bløteste har en mine på 2,5mm som gir god dekkevne. Dette gjør det mulig å skape uendelig mange nyanser i sort og grått.
Serie 1900 er sortlakkert og leveres både i sett og løst. 

Vi har også mange flotte tegnesett med alt du trenger. Vi fører også løse kullblyanter, krittblyanter, blender, kull, viskelær, knetgummi, blyantspissere, tegnestubber og mer.

Nitram Kull

NITRAM-navnet forbindes med det aller beste av kull. Det er presset kull som er mer finkornet og gir en mer presis og sortere strek enn vanlig kull. I tillegg klumper det seg ikke under press mens man jobber, og smuldrer ikke. Nitram kull finnes i flere hardheter og størrelser så alle bør finne en pakning som passer til sitt bruk. Kullet kan spisses med den spesielle Nitram sharpening bloc som er belagt med sandpapir, eller med vanlig sandpapir, blyantspisser for pastell eller med kniv. Må fikseres som alt annet kull.

Vi fører også Nitram flytende kull i tube.

Selve kullet er tykt som oljemaling rett fra tuben og gir deg muligheten til å jobbe med palettkniv eller pensel for påføring. Ved blanding med vann kan du tilpasse fargen til ditt behov, fra dyp til en lett og nesten transparent svart. Dette er et allsidig produkt egnet til både tørre og våte teknikker.

Nitram Liquid Charcoal tørker fort og er lysekte.

Coates Willow Kull

Vi fører også kull fra Coates i forskjellige størrelser og tykkelser. Naturlig trekull av forkullet bjørkeved.  Ved å gni ut kullet eller bruk av knetgummi oppnås de mest fantastiske resultater. Brukes også til å skissere opp et lerret. Ved å viske ut kullet med en klut blir kun litt av skissen synlig.

Rembrandt soft pastel

Siden opprettelsen i 1899, har Rembrandt Soft Pastels blitt en av de mest populære kunstnerpastellene i verden. Rembrandt-pastell er laget av de reneste pigmentene og blandet med kaolinleirebindemiddel av beste kvalitet. Disse pastellene er hardere i konsistensen enn mange myke pasteller, noe som gir mer kontroll og definisjon i maleriet ditt.

Vi fører Rembrandt soft-pastell i sett og løse farger.

Koh-I-Noor soft pastel

Toison D`Or pastellkritt fremstilles av meget rent, finmalt kalsiumkarbonat blandet sammen med bindemiddel til en slags deig. Denne deigen blir så forsiktig tilsatt finmalt pigment. Pigmentene som blir brukt kommer fra anerkjente leverandører over hele verden. Den gode kvaliteten, lysektheten og konsistensen vises på kvaliteten og holdbarheten på arbeidet.

Vi fører Koh-I-Noor Toison D`Or pastellkritt i løse farger og sett fra 12 til 48 farger. Vi har også sett i bruntoner og gråtoner.

Fixativ

Vi fører fixativ fra Ghiant.

Basic fixativ spray benyttes til å feste blyanter, kritt, kull og pasteller til underlaget. Fargeløs og guler ikke. Ikke skadelig for ozonlaget.

Vi fører også en konsentrert fiksativ til profesjonelle og for arbeider med flere lag pastell, kull eller grafitt. Brukes sparsomt, men ofte mens man arbeider. Fremstilt av beste kvalitet akrylharpiks. Beskytter mot UV-lys.

Vi fører fixativ i både spray og flytende.

Van Gogh Oljepastell

Fargesterk og smidig oljepastell i kunstnerkvalitet. Fremstilt av finmalte pigmenter, mineralolje og voks som gjør den til en smidig oljepastell med sterke, rene farger som ikke bleker. 55 av 60
farger har aller beste lysekthet (+++) som er angitt på hver enkelt pastell. Konsistensen er myk og smidig, så de avgir lett farge og er behagelige å jobbe med. Alle farger har god dekkevne og blandbarhet.  Vi fører enkle farger og sett.

Tusjer og markere

Sakura pigma

Pigma var den første «fine-lineren» til skrift og tegning, som både var vannfast og hadde hurtigtørrende pigment tusj. Tusjen gir et permanent resultat. Lysekte både for sollys og UV lys. Syrefri og motstandsdyktig mot kjemikalier. Velegnet til skrift, tegning og til bruk med bl.a. akvarellfarger. Fester på både papir, tre, stoff og kartong. Meget tynn og presis spiss forsterket med metall. Føres i mange forskjellige strekbredder. Finnes i forskjellige farger i løs og sett.

Sakura Pigma Graphic

Permanent tusj til tegning og skrift. Hurtigtørkende, lysekte pigment tusj som tørker vannfast (som Pigma Micron). Graphic 1 har strekbredde 1mm. Graphic 2 og 3 er kalligrafitusj med strekbredde 2 og 3 mm.

Sakura Pigma Brush

Permanent tusj med penselspiss. Hurtigtørkende, syrefri, lysekte pigment tusj som tørker vannfast (som Pigma Micron). Til kinesisk skrift, kort, menyer, scrapbook, men også i kombinasjon med pennetegning og akvarell. Strekbredde opp til 3 mm. 

Finnes i forskjellige farger i løs og sett.

Sakura Pigma Micron PN

Sakura har nå utvidet Pigma-serien med en penn som ideel til all hverdags-skriving, og som har de samme gode kvalitetene som Pigma er kjent for. Lysekte, permanent, vannfast, tørker raskt og ph-nøytral. Pigma Micron PN har en sterk plastikktupp (Plastic Nib=PN) som gir en pausefri skriveopplevelse og tilbys i 8 populære farger. Tuppen (polyacetal) er laget for å gi en optimal blekk-strøm uavhengig om du skiver sakte eller raskt, er høyre- eller venstrehendt og uavhengig av skrivevinkel. Streken er medium til fin (0,4/0,5mm) avhengig av skrivestil. Pigma PN passer til Bullet journaling, hand lettering, tankekart, designs kisser, dagbøker, tegning/skissing, scrapbooking. Hverdagspenn til hjem og kontor, skolearbeid, notater og mye mer.

Sakura Gelly Roll

Gelly Roll pennene fra Sakura er vannbaserte gelerollere med pigmentert blekk. De skriver ekstremt lett og behagelig uten å legge trykk på når man skriver. Dette er takket være det unike gele-blekket som Sakura er verdenskjent for. Den skriver vannfast, lysekte, luktfritt og tåler kjemikalier. 

Finnes i løs og i sett.

Sakura Identi-pen

Permanent og vannfast merkepenn uten xylene. Kan brukes på de aller fleste underlag. Alkoholbasert blekk som fester godt på både metall, glass, plast og foto i tillegg til papir, tre og tekstil. Meget god universal merkepenn, men også fin til kort og scrapbook og dekorering/hobbybruk. To spisser (0,3 mm og 1,0 mm).

Finnes i forskjellige farger i løs og sett.

Winsor & Newton Promarker

Winsor & Newton Promarker er av verdens mest populære tusjer i profesjonell kvalitet, og har en spesielt solid posisjon i hobby, design- og illustrasjonsmiljøer. Promarker kjennetegnes av høy kvalitet på tusjen og de 2 spissene.

Alle fargene er transparente, slik at du kan jobbe lag på lag og oppnå utallige fargekombinasjoner. Tusjen er alkoholbasert og gir jevne flater og fine overganger.

Promarker egner seg best på markerpapir som er spesielt egnet for alkoholbasert tusj. Dette papiret trekker mindre tusj fra pennen, samtidig som du får skarpe klare tusjstreker, og du unngår at tusjen går gjennom papiret.

Manuscript calligraphy / kalligrafi

Vi fører fyllepenner til kalligrafi fra Manuscript. I forskjellige sett med ulike størrelser. Samt. tilbehør som ekstra blekk patroner, splitter i ulike størrelser og blekkpumper.

Ønsker du å bruke den tradisjonelle kalligrafi metoden ved å dyppe pennesplitten i blekk? Vi har Løse pennesplitter, skaft, blekk, slip-ons. og sett. 

Vi fører også Manuscript kalligrafi tusjer i løst og sett.

Amsterdam akryl-blekk

Amsterdam akrylblekk er utrolig allsidig. Dette ultra-flytende akryl-blekket er laget med en høy konsentrasjon av høy kvalitet, lysfast pigment og blander blekkegenskaper med fordelene av å male med akrylmaling.  56 rene farger, inkludert  spesialfarger – metalliske, perlefarger. Er du interessert i  kalligrafi med dyppenn eller illustrasjoner på papir? Amsterdam akrylblekk kan brukes med pen, pensel, pennesplitter og airbrush.

Tegnetilbehør

Vi har linjaler i plast og aluminium. Kurvelinjaler, sirkel – og halvsirkel-sjablonger, reduksjonslinjaler, passere, kniver, skarpeller, sakser, limstifter, klyper, maskeringstaper, skjærematter og mer. 

Til å oppbevare tegningene dine har vi portfoliemapper fra  størrelse A4 – A1, samt. Løse plastlommer fra størrelse A4 – A1. Vi har tegnemapper i plast og papp i A4 og A3.  Vi fører også tegne-rør i forskjellige størrelser.  Vi har også skulderrem til både portofoliomappene og tegne-rørene.