Alkylmaling

Vi fører akrylmaling fra Talens Amsterdam

Kort om akrylmaling

Å male med akrylmaling har få tekniske begrensninger. Malingen fester seg til en hvilket som helst underlag, forutsatt at de er støv og fett-fri, og (litt) absorberende. Akrylmaling er vannfast og fuktregulerende når den har tørket. Malingen kan tynnes vekselvis med vann, ren eller blandet med et malemiddel. Akrylmaling er godt egnet til blandede teknikker. Utallige materialer kan kombineres i malingen, eksempelvis sand, stein, sagflis, tre, tekstiler, papir, etc. Du kan også tilføre medier til akrylmalingen for å endre tykkelsen, teksturer, gjennomsiktighet og mye annet.

Amsterdam Expert

Amsterdam Expert er kunsterkvaliteten til Amsterdam. Moderne akrylfarge med tykk konsistens og høy konsentrasjon av de beste kunstnerpigmenter. Alle 70 farger har aller beste lysekthet. Vi fører Amsterdam Expert i 75ml tuber.

amsterdam akrylmaling

Amsterdam Standard

Vi fører også Amsterdam Standard for begynnere og storforbrukere. Rene, sterke farger med høy pigmenttetthet. Amsterdam Standard har mange forskjellige størrelser. 20ml, 120ml og 500ml. Vi fører også Titanium white i 1000ml og 2500ml.

amsterdam akrylmaling

Amsterdam Spray

Amsterdam akrylspray gir din kunstneriske frihet nye muligheter. Mal og spray om hverandre og lek med fargene!  Fargene har meget god lysekthet og kan derfor brukes til varige arbeider på de fleste underlag. Med denne profesjonelle spraymalingen kan du jobbe raskt og legge til nye teknikker i kunstverkene dine. Amsterdam spray er vannbasert og laget av en ny, revolusjonerende vannformel som gir mindre lukt. Amsterdam spraymaling har fargepalett hentet fra Amsterdam akrylfarger. Derfor er det alltid enkelt å velge riktig farge og å kombinere disse. Sprayboksene er tydelig merket med eksakt fargenyanse på ringen rundt dysen. På denne måten kan du alltid se riktig farge i boksen. Amsterdam spray er utstyrt med en universal dyse for middels fargespredning (2cm). Justering av tynn eller bred fargepåføring kan gjøres ved å ha ulik avstand til underlaget.  For spesialeffekter (ekstra tynn eller ekstra tykk) kan ekstra dyser kjøpes separat.

amsterdam akrylmaling

Amsterdam akrylblekk

Amsterdam akrylblekk er utrolig allsidig. Denne ultra-flytende akryl-blekket er laget med en høy konsentrasjon av høy kvalitet, lysfast pigment og blander blekkegenskaper med fordelene av å male med akrylmaling.  56 rene farger, inkludert  spesialfarger – metalliske, perlefarger. Er du interessert i  kalligrafi med dyppenn eller illustrasjoner på papir? Amsterdam akrylblekk kan brukes med pen, pensel, pennesplitter og airbrush.

Amsterdam Relief

Amsterdam Relief -maling er en av de mest allsidige malinger i Amsterdam sortimentet. Malingen fester seg til absorberende og ikke-absorberende overflater. Bruk den presise dosen for å lage klare, hevede linjer for en levende 3D -effekt. Eller bruk den til å legge til signaturen din og skape den perfekte finishen. 

Akryl medium

Vil du eksperimentere med malingen din?  Kombiner malingen med et medium og se hvordan maleriet endres. Med medier kan du lage malingen tykkere, tynnere, blankere, eller mer matt. De er også egnet for liming av ulike typer materialer. Hvis du blander malingen med et medium vil fargen blir noe lysere; men når den er tørket, vil malingen få sin original farge igjen. Et medium har ikke noe pigment, og når det er vått, er det melkehvitt. Når det tørker er helt fargeløs og gjennomsiktig.