Alkylmaling

Vi fører akrylmaling fra Talens Amsterdam

Kort om akrylmaling

Akrylmaling er en populær type maling som brukes av kunstnere over hele verden. Den besår av pigmenter suspendert i en akrylbasert emulsjon, som gir en rasktørkende, vanntett og fleksibel overflate når den påføres på ulike underlag, som lerret, tre, papir, metall, keramikk og mer.

En av de mest fremtredende egenskapene ved akrylmaling er dens hurtige tørketid. Dette gjør det mulig for kunstnere å jobbe raskt og lagvis, og gir også muligheten til å male over tidligere lag uten å måtte vente lenge på at malingen skal tørke. 

En annen fordel med akrylmaling er dens allsidighet. Akrylfarger kan påføres i ulike konsistenser, fra tynne og transparente glasurer til tykke og dekkende lag. Den kan også blandes med vann for å oppnå akvarell-lignende effekter, eller brukes ufortynnet for å få en mer kremaktig konsistens. Akrylmaling kan også blandes med andre medier, som gelmedier og teksturpastaer, for å legge struktur og dybde i maleriene. Dette gir kunstnerne et bredt spekter av muligheter for å utforske forskjellige teknikker og stiler i sitt arbeid.

En annen viktig egenskap ved akrylmaling er dens holdbarhet. Når den er tørr, danner akrylmaling en fleksibel film som er motstandsdyktig mot fuktighet, falming og guling over tid. Akrylmaling er også lysbestandig, noe som betyr at fargene holder seg klare og levende over tid. Dette gjør akrylmaling egnet for kunstverk som skal vises innendørs og utendørs.

En annen fordel med akrylmaling er at den er en vannbasert maling, noe som gjør den enklere å håndtere og rengjøre. Pensler og paletter vaskes med såpe og vann, og det er ikke behov for å bruke farlige løsningsmidler eller tynnere for å rense utstyret. Dette gjør akrylmaling til et trygt og praktisk valg for både profesjonelle kunstnere og hobbykunstnere, og passer også godt for kunstprosjekter som involverer barn.

 

Amsterdam Expert

Amsterdam Expert series fra Tales er en kvalitets serie av akrylmaling som er kjent for sin høye kvalitet, pigmentrikdom og holdbarhet. Denne serien er spesielt utviklet for profesjonelle kunstnere og er en favoritt blant kunstnere over hele verden.

En av de fremste egenskapene ved Amsterdam Expert series er dens høye pigmentkonsentrasjon. Malingen inneholder et stort antall pigmenter, noe som gir en intens fargegjengivelse og enestående lysbestandighet. Pigmentene er nøye utvalgt for å sikre sterke, klare og levende farger som holder seg stabile over tid og ikke falmer. Dette gir kunstnere muligheten til å skape dybde og kompleksitet i sine malerier med en rik palett av farger.

En annen fordel av Amsterdam Expert Series er dens konsistens. Malingen er kremaktig og smidig, noe som gjør den enkel å påføre på forskjellige underlag. Den kan påføres i tykke lag for å skape tekstur og struktur, eller tynnes ned med vann for å oppnå transparente og glaserte effekter. Konsistensen gjør det også enkelt å blande farger og skape overganger og nyanser i maleriene.

Holdbarheten til Amsterdam Expert series er også bemerkelsesverdig. Når den er tørket, danner malingen en fleksibel film som er motstandsdyktig mot fuktighet, falming og gulning. Dette gjør at kunstverkene forblir vakre og levende over tid, og er egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Amsterdam Standard

Vi fører også Amsterdam Standard for begynnere og storforbrukere. Rene, sterke farger med høy pigmenttetthet. Amsterdam Standard har mange forskjellige størrelser. 20ml, 120ml og 500ml. Vi fører også Titanium white i 1000ml og 2500ml.

Amsterdam Spray

Amsterdam akrylspray gir din kunstneriske frihet nye muligheter. Mal og spray om hverandre og lek med fargene!  Fargene har meget god lysekthet og kan derfor brukes til varige arbeider på de fleste underlag. Med denne profesjonelle spraymalingen kan du jobbe raskt og legge til nye teknikker i kunstverkene dine. Amsterdam spray er vannbasert og laget av en ny, revolusjonerende vannformel som gir mindre lukt. Amsterdam spraymaling har fargepalett hentet fra Amsterdam akrylfarger. Derfor er det alltid enkelt å velge riktig farge og å kombinere disse. Sprayboksene er tydelig merket med eksakt fargenyanse på ringen rundt dysen. På denne måten kan du alltid se riktig farge i boksen. Amsterdam spray er utstyrt med en universal dyse for middels fargespredning (2cm). Justering av tynn eller bred fargepåføring kan gjøres ved å ha ulik avstand til underlaget.  For spesialeffekter (ekstra tynn eller ekstra tykk) kan ekstra dyser kjøpes separat.

Amsterdam akrylblekk

Amsterdam akrylblekk er utrolig allsidig. Denne ultra-flytende akryl-blekket er laget med en høy konsentrasjon av høy kvalitet, lysfast pigment og blander blekkegenskaper med fordelene av å male med akrylmaling.  56 rene farger, inkludert  spesialfarger – metalliske, perlefarger. Er du interessert i  kalligrafi med dyppenn eller illustrasjoner på papir? Amsterdam akrylblekk kan brukes med pen, pensel, pennesplitter og airbrush.

Amsterdam Relief

Amsterdam Relief -maling er en av de mest allsidige malinger i Amsterdam sortimentet. Malingen fester seg til absorberende og ikke-absorberende overflater. Bruk den presise dosen for å lage klare, hevede linjer for en levende 3D -effekt. Eller bruk den til å legge til signaturen din og skape den perfekte finishen. 

Akryl medium

Vil du eksperimentere med malingen din?  Kombiner malingen med et medium og se hvordan maleriet endres. Med medier kan du lage malingen tykkere, tynnere, blankere, eller mer matt. De er også egnet for liming av ulike typer materialer. Hvis du blander malingen med et medium vil fargen blir noe lysere; men når den er tørket, vil malingen få sin original farge igjen. Et medium har ikke noe pigment, og når det er vått, er det melkehvitt. Når det tørker er helt fargeløs og gjennomsiktig.