Innramming

Gjennom 30 år som rammemakere har vi bygget opp stor erfaring i faget, og vi har både fagbrev og mesterbrev innen innramming. Vi har vært medlem i Rammebransjeforbundet siden starten. Vår bedrift har vært aktiv både i fagutvalget, NM i innramming og i styret i rammebransjeforbundet.

 

 

Utmerkelser

Bedriften har mottatt flere utmerkelser og ble kåret til norgesmester i innramming i 2008, 2011 og 2012. Vi har et stort og effektivt rammeverksted med topp moderne utstyr og maskiner, noe som gir konkurransedyktige priser uten at det går ut over kvaliteten. Vi tar på oss alle typer innrammingsoppdrag, og leverer til privatpersoner, kunstnere, gallerier, kunstforeninger, hoteller, offentlige bygg og bedrifter.

 

Det er kun kreativiteten som setter en stopper for hva du kan ramme inn.

5
Vi rammer for det meste inn kunstverk som grafikk, malerier, foto og tegninger. Ennå er det en del broderier vi strekker opp og lager innramming til, selv om det er mindre enn for 10 år siden. Brude- og familiefoto er fortsatt populært. Hårfletter og tenner, hentesett og smykker blir tatt godt vare på inni en ramme. Gamle briller og bøker er jo en slager og blir ofte ett veldig spennende oppsett. Få fiskekroker med bilde av storfangsten i passepartout og ramme, så varer minnet litt lenger. Innrammede signerte fotballtrøyer er jo aldri feil i 40 års dag til en ivrig supporter. Det meste kan fås i ramme og glass. Vi har også rammet inn ski, fiskestenger, musikkinstrumenter, brudekjoler, verktøy, steiner, frimerker, undertøy, piper, våpen, ting som ligger gjemt i skuffer og skap som er av verdi for kunden.

Følg oss på Facebook, TRYKK LIKE