Akvarellmaling

Vi fører akvarellmaling fra Winsor & Newton og Van Gogh

Kort om akvarellmaling

Akvarellmaling, ofte også kalt vannmaling eller watercolour på engelsk, er en type maling med vannløselige, transparente farger. For å starte med akvarellmaling trenger man bare fire ting: akvarellmaling, pensel, akvarellpapir og vann.

Kort forklart er akvarellmaling en vannløselig maling som man maler utover med vann. Akvarellmaling består av et vannløselig bindemiddel og fargepigmenter. Mengden vann du bruker, bestemmer hvor lys eller mørk fargen blir. Du kan tenke på vannet som en bærer av malingen, og når det tørker vil kun fargepigmentene og bindemiddelet bli igjen på papiret.

Tuber eller tabletter

Akvarellmaling finnes i to varianter, tuber eller tabletter. Hva du skal velge er opp til deg og dine behov

Tuber

Perfekt for arbeid i stor skala med raskere utløsning, tuber er uvurderlige. Du kan bruke store mengder på én gang, noe som er spesielt nyttig med en begrenset palett.

Tabletter

Bærbare og lufttørket, så det er ikke nødvendig å kaste ubrukt maling, de er fantastiske når du jobber ute eller når du trenger å jobbe raskt. Løft fargen enkelt med en våt pensel.

Winsor & Newton

Vi fører Winsor & Newtons profesjonelle akvarellserie i tuber, tabletter og sett. Denne klassiske akvarellen er utviklet gjennom de siste 160 årene, Med sin renhet og pålitelige kvalitet har Professional akvarellmaling fra W&N inntatt opposisjonen på verdensmarkedet for akvarellmaling.

Van Gogh

Vi fører Van Gogh akvarell i tuber og sett. Van Gogh akvarellfarger er spesielt beregnet på begynnende kunstnere, nybegynnere, elever, men også de mer viderekomne. Utvalget av farger består av mest brukte tradisjonelle fargenyansene samt meget rene og klare farger som er lette å blande innbyrdes.