Papir

Løse ark, blokker, bøker, skissebøker. I vår papir avdeling finner du ett bredt utvalg av papir fra Fabriano, Arches, Vang med flere. Vi har mye forskjellig papir med ulike strukturer, farger, evner og grovheter.

Tegnepapir

Fabriano Accademia

Fabriano Accademia tegnepapir er laget av høykvalitets ligninfri og syrefri cellulose, som garanterer lang bevaring over tid. Papirets er svært motstandsdyktig som gjør at det tåler å gjentatte og røffe visk. Anbefales for kunstnere og nybegynnere for å skissere og tegne med blyant, kull, pastell og fargeblyant.

Vi fører Accademia serien i ulike formater i blokker og enkelt. Størrelsene varierer fra 50 x 65 cm, A5, A4, A3 og A2. Disse har vi også i ulike tykkelser: 120g, 200g og 240g.

FSC®-sertifisert fra skog som drives ansvarlig med respekt for miljømessige, sosiale og økonomiske standarder.

Fabriano Drawing / Fabriano Sketching

Fabriano Drawing og Fabriano Sketching inneholder syrefritt Accademia- papir med nøytral overflate som tåler mye visking. Brukes til blyant, blekk, pastell, penner

Vi fører både bundet og spiralbundet skissebøker med sort, kraftig, vaskbart omslag i flere formater. A5, A4, A3

Akvarellpapir

Fabriano Watercolour

Fabriano Watercolour er en akvarellblokk til både kunstnere og studenter. Syrefritt papir av 25 % bomull og trefri cellulose av beste kvalitet. Medium overflate (cold pressed) føres i både 200g og 300g. Ideell til akvarell, tempera, gouache, akryl, blekk og tegning. Føres i blokk limt på fire sider i fra 18 x 24cm til 36 x 48cm, enkle ark i 50 x 70cm og i rull i 1,5 x 10m.

Vi fører også fabriano Thorchon i 300g med ekstra ru overflate. Disse finnes i blokker fra 18 x 24cm til 36 x 48cm.

Fabriano Artistico

Akvarellpapir i beste kunstnerkvalitet til profesjonelle kunstnere og kvalitetsbevisste nybegynnere. Syrefritt og klorfritt papir av 100% bomull med fremragende lysekthet. PH 7,5. Aldersbestandig papir som ikke gulner. Beholder samme sugeevne og egenskaper selv om det skrapes. Naturlig, tradisjonelt hvitt papir uten optisk bleking. Brukes til maling med både akvarell, tusj, akryl og tempera. Også til tegning med pastell, grafitt, kritt og kull. Utmerket som trykkpapir.

Føres i blokker 23 x 30,5cm og 30,5 x 45,5cm, løse ark i 300g og 640g i 56 x 76cm og 76 x 112cm, rull 300g 1,4 x 10m

Arches

Akvarellpapir fra Arches av høy kvalitet laget av 100% bomull.

Papiret føres i forskjellige strukturer, størrelser i blokker og enkle papirer. Arches papiret er kjent for å tåle mye mengder vann, loer ikke og er perfekt for akvarellmaling og andre våte teknikker som blekk, gouache og akryl. Passer både nybegynnere og viderekomne. Blokkene er limt på fire sider i 300g. 18 x 26cm og 23 x 31cm. løst papir i 300g og 640g i 56 x 76cm

Markerpapir / tekniskpapir

Fabriano Bristol

Markerblokk med 250 g teknisk tegnepapir til illustrasjoner, Manga, pennetegning og teknisk tegning. Syrefritt, glatt papir egnet for blekk, løsemiddelbasert tusj, akvarell, gouache, airbrush, blyant og kull. Overflaten er motstandsdyktig mot gjentatt visking og skraping. Føres i blokker i A4 og A3 og løs papirer i 50 x 65cm.

Sakura Sketch Book

Sketch Notebook fra Sakura er perfekt for den tegneglade. Gode, tykke ark på 140 gram som passer til de fleste medier, blant annet blyant, fineliner, brushpens, blekk, oljepastell, kull etc.

Finnes i flere størrelser fra 9 x 14cm til 23 x 30cm

Folia Transparentblokk

Blokk med 80 g transparentpapir. Til kalkering, blyant, tusj og filtpenner. Limt på en kortside. Føres i A4 og A3.

 

Oljepapir

Fabriano Tela

Fabriano oljemalingspapir Tela har en intern og ekstern dimensjonering som gir en ideell absorpsjon for oljefarger.

Den unike papiroverflaten, oppnådd gjennom en spesialisert tekstureringsprosess, skaper en overflate som ligner på linlerret. Det anbefales for oljemalingsteknikker. Papiret er syrefri og føres i blokker og løs papir.

 

Akrylpapir

Fabriano Pittura

Akrylpapir med førsteklasses cellulose, hvit, syrefri for å garantere uforanderlighet over tid. Papiret er i 400g og blokkene limt på alle 4 sider, føres også i løs papir. Ideell for akryl, anbefalt for olje og tempera.

Pastellpapir

Vang Ingresblokk

Vang ingresblokk er en blokk med 100g velourpapir. Føres i hvit og assorterte farger. Den stofflignende overflaten er ypperlig til pasteller og kritt. Limt på en langside.

 

Vang Linoblokk

Blokk med 45 g syrefritt, ekte japanpapir (rispapir).

  • Overflate matt med svakt stripede kontur.
  • Den spesielt tynne og harde kvaliteten gjør papiret velegnet til f. eks. potettrykk, linotrykk og tresnitt.
  • Trykket blir skarpt.
  • Til trykkfarger på vann- og oljebasis.