Nå har vi fått inn de nyeste seriene fra Hillestad Smykker.

Nydelige halssmykker, ringer, anheng og ørepynt.

Velkommen innom!

Anna Berthelsen

Anna er født i Helsingborg i Sverige i 1965. Utdannet ved Høgskolen i Borås, Produktutforming og tekstildesign og Grey’s School of Art, Aberdeen i Skottland, tekstildesign. Driver nå eget designfirma på Odderøya i Kristiansand.

Ditte Alstad

Ditte er utdannet smykkekunstner ved California State University. Smykkeserien «Fold» har et arkaisk og tidløst preg, med sterke enkle linjer.

«- Jeg er opptatt av materialenes egenskaper og muligheter, og ser på den kreative prosessen som et samarbeid mellom materiale, teknikk og meg selv.»

 

Kaja Gjedebo

Kaja er utdannet møbelsnekker før hun fattet interesse for smykkedesign. Etter å ha jobbet som smykkedesigner i Liverpool og Sydney, satte hun kursen hjem og er nå etablert i eget studio i Oslo. Utgangspunktet for hennes nyeste kolleksjon er en dynamisk eggeform.

«- Et smykke skal være en miniatyrskulptur – som et stykke hverdagskunst du har lyst til å bruke, ikke bare i dag, men resten av livet.»

 

Camilla Prytz

Camilla er utdannet glassblåser fra Kosta Boda i Sverige, og har arbeidet som glasskunstner og smykkedesigner  i 25 år. Kollektiv symbolisme, som alle kan kjenne seg igjen i, går  som en rød tråd gjennom alt hennes arbeid.

«- Et smykke skal være personlig, tidløst og spesielt for den som bærer det. Det skal føles som det treffer deg rett i hjertet. En lykkeamulett. »

 

Alida Rudjord

Alida er utdannet ved Statens Håndverk- og kunstindustri-skole der hun tok Hovedfag på Institutt for Metall i 1994. Hun arbeider med egen produksjon i tillegg til design for Hillestad.

Please Share this

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest